Aftaleindgåelse

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Roskildevagt har registreret og modtaget betaling.

Indbetaling

I tilfælde af at Roskildevagt skulle kræve fremmødesikring, skal du gøre følgende for at indbetale:

  • Tilmelde dig til årets Roskilde Festival

  • Godkende handelsbetingelserne

  • Kontrollér at alle oplysninger er korrekte

  • Vælge betalingsmåde: VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debit eller MobilePay.

  • Godkende betaling af fremmødesikring

Den endelige kvittering vil blive leveret på e-mail, når registreringen er gennemført og godkendt. Al kommunikation mellem dig og Roskildevagt.dk foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til vores indløser, Quickpay, og Roskildevagt har derfor ingen adgang til dine kortoplysninger. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger.

Fremmødesikring

Vi forbeholder os retten til, at tilbageholde den indbetalte fremmødesikring såfremt medarbejderen ikke overholder bestemmelserne omkring dette. Fremmødesikring er vores sikkerhed for, at medarbejderen udfører det lovede arbejde. Såfremt de gældende bestemmelser overholdes, retuneres din fremmødesikring hurtigst muligt, senest 14 arbejdsdage efter festivalens slutsdato.

Udlevering af armbånd

Du skal selv hente dit armbånd i medarbejdercheck-in ved ankomst til festivalen. I check-in vil din qr-kode blive scannet, og du vil få udleveret dit armbånd. Op til festivalen vil du få tilsendt en mail med en guide til afhentning af armbånd samt din qr-kode.

Bortkomst

Hvis billetten/armbåndet bliver væk under Roskilde Festival, bedes du kontakte Roskildevagts vagttelefon (61 67 67 12) hurtigst muligt. Vi vil herefter finde en løsning. Bemærk at Roskildevagt ikke hæfter for mistede biletter/armbånd. Du har derfor fortsat pligt til at møde på vagt på trods af en mistet billet/armbånd.

Hvis du fortryder din tilmelding

Hvis du ønsker at fortryde din tilmelding som frivillig på Roskilde Festival, og har indbetalt en fremmødesikring, vil denne blive returneret fratrukket et administrationsgebyr. Dette dækker over de omkostninger, som Roskildevagt har ved rekruttering af en afløser. 

Administrationsgebyr

18. juni og frem: 500,- 
I tilfælde af aflysning af festivallen vil din fremmødesikring blive refunderet.


Privatlivs- og cookiepolitik

Klik her for at se privatlivs og cookiepolitiken.