Fordele som frivillig

Du sparer prisen på billetten Du vil få medarbejder adgang, og får på den måde adgang til festivalen. Derfor sparer du 2.250 kroner.

Indgangsbooking Du behøver ikke indgangsbooking. Som medarbejder kan du vælge hvilken indgang du ønsker at ligge i kø til. Bemærk der er et begrænset antal pladser til hver indgang og at det er først til mølle. 

Gratis mad Når du er på vagt, vil der blive serveret mad. Til vagter der skal ud på morgenvagt og vagter, som er kommet tilbage fra nattevagt vil der være morgenmad i basen. 

Adgang til festivalens medarbejderområde Roskildevagts frivillige har adgang til festivalens store medarbejderområde med café & bar. Du kan desuden komme ind og opleve festivalspladsen i opvarmningsperioden. Her er der gratis varme bade og træk-og-slip toiletter.

Gratis mobilopladning Der vil være mulighed for gratis opladning af mobil eller batterier til dit anlæg – husk din egen oplader. 

Fyraftensbar Vi har bar i basen, hvor du kan nyde en kold øl eller sodavand efter din vagt. Basen byder på hyggelige omgivelser med sofaer, bordfodboldbord og massere af hygge.

Hyggelige events Som frivillig har du i opvarmningsdagene mulighed for et afbræk fra festivalen. Vi afholder ofte filmaften, bordfoldboldtunering, brætspilhygge og SingStar fest!

Vælg selv din vagtplan Du kan selv vælge din vagtplan, når vi kommere tættere på festivalen og det endelige musikprogram udgives. 

Alle dine vennerne på vagt samtidig Hvis I tilmelder jer flere venner, vil I alle få vagter samtidig. I vil desuden gå sammen i hold af to personer.

Salg af snacks og søde sager Der vil være salg af chips, kolde sodavand og Cocio til fordelagtige priser.

Du er med på samme vilkår som andre gæster - du har det bare lidt mere luksus