Om os

Roskildevagt blev etableret i 2001 og har siden da været ansvarlige for at sikre gode rammer for festivalgæster i campingområder i East. Vi har derfor 19 års erfaring med vores arbejde på Roskilde Festival og hjælper til med planlægningen af en række initiativer på festivalen. Holdet bag Roskildevagt er selv frivillige ildsjæle og er til dagligt ledere i spejdergrupper nord for København. Vi arbejder hele året for at få det kommende års festival til at blive det bedste nogensinde - så det håber vi, at I vil være med til at sikre. 


Vores overskud
Som frivillig hos Roskildevagt er du med til at støtte lokalt spejderarbejde, der giver børn og unge på tværs af økonomisk baggrund mulighed for at indgå i et fællesskab, hvor de får oplevelser og venner for livet. Alt overskud fra Roskildevagt går specifikt til grupperne 1. Birkerød Gruppe, 2. Birkerød Gruppe og 1. Holte Gruppe. Midlerne bruges blandt andet til at støtte udendørsaktiviteter med børnene, sommerlejre og andre ture samt etableringen af nye initiativer i foreningerne såsom specialspejd, familiespej og grønne tiltag i spejderhytterne.

Alle tre foreninger er en del af Det Danske Spejderkorps, som er en frivillig, ikke-partipolitisk opdragende bevægelse af børn og unge vejledt af voksne. Korpset er åbent for alle uden hensyn til oprindelse, race eller tro. Læs mere om spejderarbejdet på dds.dk